If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте реших да си затъмня задните и предните странични стъкла задните 25% предните на 30% има ли някакъв проблем спрямо закона дали ще ме спрират катаджиите?
За пръв път виждам идея предните стъкла да са по-тъмни от задните. Малко циганска работа.
Но да, теоретично ще имаш проблем със закона, като затъмниш предните стъкла.
Здравейте реших да си затъмня задните и предните странични стъкла задните 25% предните на 30% има ли някакъв проблем спрямо закона дали ще ме спрират катаджиите?
Спират от движение за затъмнени предни стъкла колега.
Шегата на страна , колега от пред или съвсем малко ги пипни прозорците или недей защото не знаеш на каква кука ще попаднеш , един приятел го караха да ги разлепва пред тях иначе го спираха ( деба тая кука не подкупна бе .... )
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Какво предлагате колеги от пред колко % да ги затъмня задните си остават така както съм ги написал в темата? няма ли начин за някаква лепенка с сертификат или някъкъв изход Закона не е дообмислен защото някой ако има слънчева алергия и се нуждае от затъмняване не става и не става
Какво предлагате колеги от пред колко % да ги затъмня задните си остават така както съм ги написал в темата? няма ли начин за някаква лепенка с сертификат или някъкъв изход Закона не е дообмислен защото някой ако има слънчева алергия и се нуждае от затъмняване не става и не става
Задните ги затъмняваш на колкото решиш .Oколо 20-30% е добре , иначе става много тъмно и пак може и да имаш ядове със закона .
Предните ако толкова държиш на UV защита - има безцветно фолио с UV .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
На предишната ми кола карах със затъмнени всички задни стъкла. 5 години не съм имал проблем с полиция нито тук, нито като съм ходил в Гръцко (Серес/Солун). А не е като да не са ме спирали ченгета
Почти 2 години вече карам на сегашната ми кола абсолютно всички стъкла затъмнени (без предното челно). Задните са на 50%, а предните (шофьорско и пасажерско) един нюанс "по-светли". За сега не съм имал проблеми, нито тук, нито в Гърция (3-4 пъти съм ходил с тази кола, от които последния имах преход 1000км само при маляките). Спирали са ме и денем и нощем полицаи за проверка.
До колкото съм запознат в момента, ако те хванат със затъмнени предни стъкла - пишат ти акт за 20лв!
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Comment